DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE’DE ENGELLİ DERNEKLERİ KUR’AN KURSU TALEBİNDE BULUNDU – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE’DE ENGELLİ DERNEKLERİ KUR’AN KURSU TALEBİNDE BULUNDU – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Ziya Demez, Cebelibereket Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Necla Tor, Müftü Yardımcısı Seher Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.



OSMANİYE'DE MİNİKLER, DİNİNİ ÖĞRENİYOR

OSMANİYE’DE MİNİKLER, DİNİNİ ÖĞRENİYOR

Ziyarette, İl Müftülüğü görevlisi engelli koordinatörü Sultan Yıldız de yer aldı.

Dernek Başkanı Demez, yaptığı açıklamada, “Görme engelli vatandaşlar için bir Kur’an kursu talebinde bulunduk. Gerçekleşen bu anlamlı görüşmede, engelli bireylerin dini eğitimlerine erişimlerinin kolaylaştırılması adına atılacak adımlar üzerine verimli bir diyalog gerçekleşti.

Müftü Yardımcısı Seher Yılmaz, bu talebi olumlu karşıladığını ve gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti. Böylece, görme engelli vatandaşların Kur’an-ı Kerim öğrenme ve dini bilgilerini derinleştirme fırsatı yakalayacak olmaları büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bu önemli adım, engelli bireylerin manevi dünyalarının zenginleşmesine katkı sağlayacak ve Osmaniye’de toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği olarak anılacaktır”

Demez, Müftü Yardımcısı Seher Yılmaz’a ve tüm emeği geçenlere, engelli bireylerin eğitimlerine olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN

YORUM YAP