DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE HEYETİ, İHTİSASLAŞMA PROGRAMINA KATILDI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE HEYETİ, İHTİSASLAŞMA PROGRAMINA KATILDI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin de (OKÜ) katılımıyla Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamında ihtisaslaşan üniversitelerin koordinatörleri Hitit Üniversitesinde bir araya geldi.

Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “İhtisaslaşan Üniversitelerin Koordinatörleri Buluşması” etkinliğinde, üniversitelerin ihtisas alanlarına ilişkin yaptıkları çalışmalar ve elde edilen başarılar paylaşılırken üniversiteler arası iş birliklerinin artırılmasına yönelik görüşmeler yapıldı. 

Toplantının ilk bölümünde ihtisaslaşan üniversitelerin projelerine dair tanıtımlar yapılırken ikinci bölümde ise potansiyel iş birliklerine dair görüşmeler gerçekleştirildi.

İhtisaslaşma üniversitelerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıya, OKÜ temsilen İhtisaslaşma Koordinatör Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan katıldı. 



OSMANİYE TEKNOFEST 2024 BAŞARILARINI KUTLUYOR, VALİ YILMAZ'DAN GENÇ YETENEKLERE DESTEK

OSMANİYE TEKNOFEST 2024 BAŞARILARINI KUTLUYOR, VALİ YILMAZ’DAN GENÇ YETENEKLERE DESTEK

Hürdoğan, yaptığı sunumda ihtisas alanımız olan Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri alanında üniversitemizde gerçekleştirilen başarılı uygulamalar ve belirlenen hedefler doğrultusunda hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

464437231 1032333328684620 4194937966829551081 NToplantıya, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin yanı sıra Aksaray Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hiti Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesinin ihtisaslaşma faaliyetlerini yürüten rektör yardımcıları ve koordinatörleri de katıldı.

Toplantı sonrası katılımcılar, Hitit Üniversitesi Teknoloji Merkezi’nde bulunan laboratuvarları gezerek incelemelerde bulundular.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN

YORUM YAP