DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Mersin Sosyal Politikalar Ofisi Açıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Mersin Sosyal Politikalar Ofisi Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Herkesin Kimsesi” sloganıyla hayata geçirdiği ‘Mersin Sosyal Politikalar Ofisi’ni, Dünya Yoksullukla Mücadele Günü’nde açtı. Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Seçer, Mersin’de son 5 yılda yürütülen projelerin bu merkezde toplandığını belirterek, sosyal demokrat bir dünya görüşüyle hizmet ettiklerini vurguladı. “Sosyal belediyecilik; bir bireyin doğumundan ebediyete kadar yanında olmaktır,” diyen Seçer, belediyeciliğin sadece altyapı hizmetleri olmadığını, insanların acılarını dindirmek ve yaşam kalitelerini artırmak olduğunu ifade etti.

Sosyal Politikalar Ofisi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin stratejik planının sosyal politikalar alanında çalışmalarına katkı sağlayacak. Ofis, saha çalışmaları yaparak, eğitimler verecek ve iyi örnek modellerini yaygınlaştırmayı hedefleyecek. Yoksulluğu önlemek için yerel yönetimlerin projelerine destek vererek, hak temelli uygulamaların görünürlüğünü artırmayı amaçlayacak.

YORUM YAP