Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

26 Nisan 2024 - 13:42

Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını

reklam
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2023 - 9:16

Antalya’da Geri Dönüşüm Tesisi Yangını

Antalya’da Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın gökyüzünü duman kapladı. İtfaiyenin 1 saatlik çalışmasıyla yangın söndürüldü. Yangında geri dönüşüm tesisinin yakınlarında bulunan bir sera da zarar gördü. Ekipler yangının çıkış nedenine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya’da geri dönüşüm tesisinde çıkan yangında, gökyüzünü duman kapladı.Yangın, itfaiyenin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Yangın, saat 06.30 sıralarında Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesinde yer alan bir geri dönüşüm tesisinde meydana geldi. Tesiste bulunan plastik ürünlerin yandığını görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede yangın bölgesine gelen itfaiye ekipleri, 1 saatlik çalışmayla yangını kontrol altına almayı başardı. Yangında geri dönüşüm tesisinin yakınlarında bulunan bir sera da zarar gördü. Yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ekipler yangının çıkış nedenine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam