Adana’da Maganda Kurşunuyla Vurulan Kadın Toprağa Verildi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

18 Mayıs 2024 - 21:45

Adana’da Maganda Kurşunuyla Vurulan Kadın Toprağa Verildi

reklam
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2024 - 16:56

Adana’da Maganda Kurşunuyla Vurulan Kadın Toprağa Verildi

Adana’nın Seyhan ilçesinde dün meydana gelen trajik olayda, evine dönerken motosikletli şüphelilerin açtığı ateş sonucu maganda kurşunuyla vurulan Hayriye Derin (43) toprağa verildi.

İddiaya göre, Hayriye Derin, oğlu Talha’yı dil kursuna bıraktıktan sonra diğer oğlu Kayra ile eve dönmek için yola çıktı. Ancak Mücahitler Caddesi’nde motosikletli iki şüpheli, husumetli oldukları iş yerine ateş açtı. Kurşunlardan biri Derin’in otomobilinin ensesine isabet etti. Kadın direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçerek minibüse çarptı.

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Derin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Derin’in kayınbiraderi İbrahim Derin, “Maalesef bu olay memleketimizin kanayan yaralarından biri. Devletimizin en kısa zamanda olayı sonuçlandıracağından hiç şüphemiz yok. Allah kimsenin başına vermesin. Başka kimsenin karşısına böyle bir durumun çıkmamasını temenni ediyoruz. İnşallah başkaları zarar görmez, faillerin de en kısa zamanda yakalanmasını ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hayriye Derin’in eşi Durmuş Ali Derin’in pazarlamacı olduğu ve üç çocuğu bulunduğu, en büyük olan Burak’ın Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuduğu öğrenildi. Derin’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam