DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TUSAŞ Saldırısında şehit olan taksicinin babasının yürek dağlayan açıklamaları – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
TUSAŞ Saldırısında şehit olan taksicinin babasının yürek dağlayan açıklamaları – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Dün TUSAŞ‘a düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu 22 kişi de yaralandı. Terör saldırısının yeni detayları herkesi kahretti. Saldırganların bölgeye gelebilmek için bindikleri taksinin şoförünü de öldürdükleri ortaya çıktı.

Taksi ile TUSAŞ tesisine yakın bir bölgeye kadar gelen saldırganlar, yaklaştıklarında sigara içme bahanesiyle taksiden inerek taksiciyi öldürdü. Saldırganların öldürdüğü taksiciyi bagaja koydukları ortaya çıktı. Saldırganların taksiyle birlikte oldukları dakikalar da kameralara yansıdı.


Yaramaz karga, otomobilin anahtarını çaldı

Yaramaz karga, otomobilin anahtarını çaldı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’ye (TUSAŞ) önünde inen teröristler etrafa gelişi güzel ateş ederek içeriye doğru ilerledi. Diğer terörist ise giriş kapısına bombalı saldırı düzenledi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Şehit edilen taksicinin Mehmet Arslan olduğu öğrenildi. Ankara’da bulunan Kazan Arslan Taksi Durağı’nda taksicilik yapan Arslan’ın acılı babası da oğlunu anlattı.

Murat Arslan’ın babası Mahmut Arslan’ın konuşmaları herkesi kahretti.

“SIRTINDAN VURDULAR”

Oğlunun saldırıda şehit olduğunu öğrendiğinde yaşadığı durumu dile getirirken, “Arabanın bagajına koymuşlar, sırtından vurdular. Ben oğlumun cenazesini daha görmedim” dedi.

ACILI BABANIN SÖZLERİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Mahmut Arslan, yaşananların ardından karakola götürüldüklerini ve haber alamadıklarını aktararak, “Bize telefonlarımızı aldılar, haber almayalım diye. Sonra acı haberi aldık. Yapacak bir şey yok. Kolumuzun biri koptu. Akşam saatlerinde haber verdiler. Oğlumun üç çocuğu vardı, ben de beş çocuğum olduğunu söyledim” ifadelerini kullandı.

Teröristler tarafından öldürülen taksi şoförünün babası Arslan, “Baba oğul çalışıyoruz, 3 arabayız durakta. Olay cereyan ettiğinde ben müşterideydim. Benim çocuklarımın ikisi duraktaydı. Müşteri gelmiş, hain bayan. İşte biliyorsunuz bir şey anlatmaya gerek yok” diye konuştu.

ÖZGÜR ÖZEL CENAZEYE KATILACAK

Mahmut Arslan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile telefonda görüştü.

CHP Genel Başkanı Özel, telefonda, “Başımız sağ olsun. Yani kahrolduk, üzüldük. Ben şimdi Ankara’ya dönüyorum. Yarın burada olacağım. Allah nasip ederse cenazede yanınızda olacağız. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin” dedi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT

YORUM YAP