DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE'DE CUMHURİYETİN 101.YILDÖNÜMÜ RESİM SERGİSİ AÇILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE'DE CUMHURİYETİN 101.YILDÖNÜMÜ RESİM SERGİSİ AÇILDI


Osmaniye’de Cumhuriyetin 101. kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Park328 AVM’de düzenlenen Resim Sergisi’nin açılışını Vali Dr. Erdinç Yılmaz yaptı. 

Açılışa Vali Yılmaz’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy katıldı.

Serginin açılışını hayırlı olsun dilekleriyle yapan Vali Yılmaz, açılışın ardından sergiyi gezerek öğrencilerden resimleri hakkında bilgi aldı. Öğrencileri kutlayan Vali Yılmaz daha sonra yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlamaya hazırlandığımız bu günlerde, kutlama etkinliklerimiz kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz öncülüğünde, Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimizin yaptığı Cumhuriyet’imizi, Cumhuriyetimizin kazanımlarını ve başarılarını anlatan çok güzel bir resim sergisini gezdik. Öğrencilerimizi, Okulumuzu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü kutluyorum. Cumhuriyetimizin 101. yılına yakışır şekilde kutlama etkinliklerimiz devam ediyor” dedi.

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri de seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle açılışa renk kattılar.

YORUM YAP