DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

CUMHURBAŞKANI’NDAN DEPREMZEDE AİLEYE YENİ EVİNDE SÜRPRİZ ZİYARET – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
CUMHURBAŞKANI’NDAN DEPREMZEDE AİLEYE YENİ EVİNDE SÜRPRİZ ZİYARET – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da 29 bin afet konutunun teslim töreninin ardından depremzede bir aileyi yeni evlerinde ziyaret etti.

TOKİ DEPREM KONUTLARININ TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın organize ettiği ve TOKİ tarafından inşa edilen 29 bin 311 afet konutunun anahtar teslimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hatay Antakya’da düzenlendi. 6 Şubat depremlerinin ardından 11 ilde inşasına başlanan konutlar, afetzedelerin kalıcı konut ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.



OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, TUSAŞ'A YÖNELİK TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, TUSAŞ’A YÖNELİK TERÖR SALDIRISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

CUMHURBAŞKANI’NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
Anahtar teslim töreni sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde evini kaybeden İpek ailesini yeni yuvalarında ziyaret etti. Ziyaret sırasında ailenin üç çocuğuna hediye getiren Erdoğan, İpek ailesine moral oldu. Cumhurbaşkanının ziyaretinden büyük memnuniyet duyan Ahmet İpek, “Çok heyecanlandık, verilen ev çok güzel, her şey modern,” diyerek teşekkürlerini iletti.

Ahmet İpek: “Evimize gelip, bizi ziyaret ettiler. Çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Verdikleri ev çok güzel, her şey son sistem.”

“EVİMİZ HER ŞEYİYLE EKSİKSİZ”
Ceylan İpek ise beklenmedik bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek “Cumhurbaşkanımız kapıda görünce şok oldum, çok güzel ilgilendiler ve eksiksiz bir ev teslim ettiler” ifadelerini kullandı. Yeni konutların her ayrıntısının büyük bir titizlikle yapıldığını belirten İpek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL DESTEK DEVAM EDİYOR
Devletin ve Cumhurbaşkanının afetzedelere sunduğu sosyal desteklerin devam ettiğini belirten yetkililer, depremden etkilenen vatandaşların en kısa sürede yeni yaşam alanlarına kavuşmalarını sağlamaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Editör: Ali Cihangir

YORUM YAP