Mersin’de araçlar denetlendi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Nisan 2024 - 04:54

Mersin’de araçlar denetlendi

reklam
Mersin’de araçlar denetlendi
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 13:25

reklam

Mersin’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte müşterek trafik denetimi gerçekleştirdi.

Mersin’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Adana Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ekipleri ile birlikte müşterek trafik denetimi gerçekleştirdi.

Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde, D-750 Devlet Karayolu Çamalan mevkiinde yük taşıyan araçların fenni muayene, takograf kullanımı, sürücülerin yasal hız sınırları ile sürücülerin çalışma/dinlenme sürelerine uyup uymadığı, alkol etkisi altında araç kullanımı ve araçların zorunlu mali sigortaları konularında kontroller yapıldı.

Denetim ekipleri, yük taşıyan araç sürücülerine, kendilerinin ve diğer yol kullanıcılarının can güvenliğini sağlamaları için trafik kurallarına uymaları konusunda uyarı ve ikazlarda bulundu. – MERSİN

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam