DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kuşadası’nda Güzelçamlı Mahallesi Çevre Yolunda Büyük Yenileme

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kuşadası’nda Güzelçamlı Mahallesi Çevre Yolunda Büyük Yenileme

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in 2019 yılında başlattığı yol yapım seferberliği çerçevesinde, Güzelçamlı Mahallesi’nde 3 sokağın daha yenilenmesi tamamlandı. Kuşadası Belediyesi ekipleri, şimdi çevre yolunda refüj ve kavşak düzenleme çalışmalarına başladı. İki etapta tamamlanacak proje, Güzelçamlı girişinden Milli Park’a kadar olan çevre yolunu modern ve estetik bir görünüme kavuşturacak.

Başkan Ömer Günel’in ikinci döneminde de devam eden yatırımlar kapsamında, 7084, 7085 ve 7086’ıncı sokaklardaki parke yol çalışmaları tamamlandı ve 6 bin 500 metrekare yeni yol eklendi. Şimdi ise çevre yolunun orta refüj ve kavşakları modernize edilecek.

Kuşadası Belediyesi, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nden devraldığı çevre yolunun bakımında LED aydınlatmalar kullanarak enerji tasarrufu sağlayacak. Refüj ve kavşakların peyzaj tasarımında ışık öğelerinden yararlanılacak, yeni ağaçlar aydınlatılacak ve otomatik sulama sistemleri kurulacak. Çalışmalar, Akdeniz iklimine uygun çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma ile tamamlanacak.

YORUM YAP