DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Antalya’daki Koli Karton Fabrikasında Büyük Yangın: 100 Milyon TL Hasar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Antalya’daki Koli Karton Fabrikasında Büyük Yangın: 100 Milyon TL Hasar

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan bir koli karton fabrikasında bu sabah saat 05.45 civarında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangının çevreye sıçramasını engelleyerek alevleri kontrol altına aldı. Yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikanın depo ve üretim alanları kullanılamaz hale geldi.

Yangının neden olduğu maddi hasarın yaklaşık 100 milyon TL olduğu belirtildi. Olay yerinde itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ederken, olay yeri inceleme ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor. Fabrika sahibi Mehmet Uçan, yangının büyük bir kayba yol açtığını, ancak can kaybı yaşanmamış olmasının teselli kaynağı olduğunu belirtti. Uçan, fabrikanın 4 bin metrekarelik alanının tamamen kül olduğunu ve yeni alınan makinelerin de yandığını ifade etti.

Fabrikanın komşusu Hasan Alkış, yangının sabah saatlerinde başladığını ve fabrikanın ihracat yaptığını belirterek, büyük bir kayıp yaşandığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

YORUM YAP