DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cumhuriyet’in 101. Yılında AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun’dan Güçlü Mesaj – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhuriyet’in 101. Yılında AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun’dan Güçlü Mesaj – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

AGF Başkanı Coşkun, geçtiğimiz yıl 100’üncü yılını kutladığımız Cumhuriyet‘in, 101’inci yılına ulaşmasının gurur ve mutluluğunu milletçe yaşadığımızı ifade ederek, “Türkiye Cumhuriyeti, ikinci yüzyılında büyük bir birikim ve potansiyel üzerine yükselmeye devam edecektir” dedi.

Cumhuriyet’in getirdiği değerlerin ve kazanımların Akdeniz Bölgesi’nde de tüm boyutlarıyla görüldüğünü belirten Coşkun, “Akdeniz bölgesi, Cumhuriyet’e sahip çıkmaya devam edecek. Kalkınma, gelişme ve ilerleme hedeflerimizi Atatürk’ün vizyonu doğrultusunda sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet’in basın sektörüne sağladığı katkılara da değinen Coşkun, “Yazı ve kültür devrimi, basın özgürlüğü, ifade hürriyeti gibi birçok alanda medyamız Cumhuriyet’le birlikte büyük kazanımlar elde etti. Bu kazanımların bilinci ve sorumluluğuyla hareket ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Coşkun, sözlerini “Halk egemenliğine dayanan, kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet’imiz ilelebet var olsun, yaşasın Cumhuriyet!” diyerek tamamladı.



OSMANİYE'DE OKÜ LABORATUVARINDA YAPRAK VE TOPRAK ANALİZİ YAPILIYOR

OSMANİYE’DE OKÜ LABORATUVARINDA YAPRAK VE TOPRAK ANALİZİ YAPILIYOR

Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünde AGF’den gelen bu güçlü mesaj, Türkiye’nin ortak değerlerine duyulan bağlılığı ve geleceğe dair kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Bekir Burak Canbolat

YORUM YAP