DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

OSMANİYE’DE ORYANTİRİNG YARIŞINA 283 SPORCU KATILDI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Yayınlanma Tarihi : Google News
OSMANİYE’DE ORYANTİRİNG YARIŞINA 283 SPORCU KATILDI – Akdeniz Haber, Akdeniz Haberleri, Akdeniz Gündem

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında oryantiring yarışı düzenlendi. 

Yarışmalar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve Oryantiring İl Temsilciliğinin öncülüğünde düzenlendi.

Etkinliğe, Hasanbeyli Kaymakam Vekili Ahmet Dervişoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, İlçe Emniyet Müdürü Ali Mücahit Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarıtekin ile çok sayıda sporcu ve vatandaş katıldı.

İlçede ilk defa düzenlenen yarışma, oryantiring harita hakemleri tarafından çizilen özel haritalarla gerçekleştirildi. Yarışma, hem sporseverler hem de Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak isteyenler için unutulmaz bir gün yaşattı. 

Oryantiring1Yarışmacılar, Hasanbeyli’nin doğal güzellikleri arasında yön bulma becerilerini sergilerken, izleyiciler de keyifli anlar yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde ise Oryantiring İl Temsilcisi Mustafa Köşeli, yaptığı açıklamada, “Bugün burada böylesine anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Hasanbeyli Kaymakamımız olmak üzere sporcuların il merkezinden ilçeye taşınması noktasında destek veren Belediye Başkanımıza, sporculara ikramda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve katılan tüm sporculara teşekkür ederim.” dedi.



OSMANİYE'DE SUYU KESİLEN BERBER, MÜŞTERİSİNİN SAÇINI BAKIN NEREDE YIKADI

OSMANİYE’DE SUYU KESİLEN BERBER, MÜŞTERİSİNİN SAÇINI BAKIN NEREDE YIKADI

İlk defa Hasanbeyli’de düzenlenen Oryantiring Yarışmasının haritaları, Oryantiring harita hakemleri tarafından çizildi.

Ödül töreninde, 11 kategoride dereceye giren sporculara madalyaları ilçe protokolü tarafından takdim edildi. 283 sporcunun katıldığı yarışta Hasanbeyli Kaymakam Vekili Ahmet Dervişoğlu, 35+ kategorisinde birinci olurken, İlçe Emniyet Müdürü Ali Mücahit Kaya ikinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarıtekin ise üçüncü oldu. Madalyaları ise Oryantiring il Temsilcisi Mustafa Köşeli tarafından takdim edildi. 

Tören sonunda konuşan Hasanbeyli Kaymakam Vekili Ahmet Dervişoğlu, “İlçemizde böyle güzel bir spor etkinliğinin düzenlenmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Spor, gençlerimizin ve toplumumuzun gelişimi için çok önemlidir. Bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN

YORUM YAP