Otomobiliyle, kayan TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtuldu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

23 Nisan 2024 - 11:13

Otomobiliyle, kayan TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtuldu

reklam
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2022 - 13:22

Otomobiliyle, kayan TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtuldu

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayan TIR’ın üzerine geldiğini fark eden otomobilin sürücüsü, son anda geri manevra yaparak kurtuldu.

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kayan TIR’ın üzerine geldiğini fark eden otomobilin sürücüsü, son anda geri manevra yaparak kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün Denizli- Antalya kara yolu Cankurtaran Mahallesi’nde yaşandı. Ramazan Akdeniz, yönetimindeki 34 ZG 5214 plakalı TIR’la Antalya istikametine giderken, yolun yağışlı olması nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti. TIR, yolda kaymaya başladı. Bu sırada tali yoldan ana yola çıkmayı bekleyen otomobilin sürücüsü Nuri Sevim, kayan TIR’ın üzerine doğru geldiğini görünce geri manevra yaparak, son anda aracın altında kalmaktan kurtuldu. Kayan TIR ise bir süre sonra durdu. Çevredekiler ise büyük panik yaşadı. O anlar bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. TIR çekiciyle yol kenarına çekilirken, hafif yaralanan TIR şoförü Ramazan Akdeniz, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam