DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Akdeniz Belediye Başkanı Sarıyıldız’dan Minik Sporculara Forma Hediyesi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Akdeniz Belediye Başkanı Sarıyıldız’dan Minik Sporculara Forma Hediyesi

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı spor kulübünde mücadele eden sporculara ve yaz okuluna gelen miniklere yeni sezon formalarını hediye etti. Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisinde gerçekleşen forma dağıtım törenine kulüp yöneticileri, antrenörler ve çocukların velileri de katıldı. Sarıyıldız, sporun ve sporcunun dostu bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini belirterek, hedeflerinin uzman antrenörler desteğiyle yetenekli sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

“Çocuklarınızı Yaz Okullarına Gönderin”

Sporcu çocuklarla sohbet eden Sarıyıldız, aileleri ücretsiz futbol, basketbol, tenis ve uzak doğu savunma sporları kurslarına katılmaya davet etti. Çocukların yeteneklerini keşfetmeleri ve tatillerini verimli geçirmeleri için bu kursların önemli olduğunu vurguladı.

“Spora ve Sporcuya Desteğimiz Katlanarak Sürecek”

Sarıyıldız, geleceğin yıldızlarına spor hayatları boyunca centilmence davranmaları tavsiyesinde bulunarak, Akdeniz Belediyesi olarak spor, sanat, eğitim ve kültür alanlarında gençlere desteklerinin süreceğini ifade etti. Antrenörlere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP