Manavgat’ta korkunç olay: Evli erkek, evli kadın arkadaşıyla buluşmak için gittiği evde ölü bulundu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

25 Nisan 2024 - 02:52

Manavgat’ta korkunç olay: Evli erkek, evli kadın arkadaşıyla buluşmak için gittiği evde ölü bulundu

reklam
Son Güncelleme :

26 Nisan 2022 - 14:08

Manavgat’ta korkunç olay: Evli erkek, evli kadın arkadaşıyla buluşmak için gittiği evde ölü bulundu

Manavgat’ta yaşayan evli ve 2 çocuk babası 39 yaşındaki adam, kendisi gibi evli ve 2 çocuk annesi kadın arkadaşıyla buluştuğu evde yaşamını yitirdi. Mustafa B. adlı adamın cenazesi ölüm nedenini belirlemek için adli tıp kurumuna gönderildi. Evdeki kadın ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Manavgat’ta evli ve 2 çocuk babası olan 39 yaşındaki Mustafa B. saat 12.00 sıralarında kendisi gibi evli ve 2 çocuk annesi aynı zamanda komşusu olan H.G. (35) ile birlikte Emek Mahallesi’nde bulunan arkadaşı M.G.’ye ait eve geldi.

EVE GELDİĞİNDE ÖLÜSÜNÜ BULDU

Evden ayrılan M.G., saat 16.00 sıralarında eve geldiğinde Mustafa B.’yi yatakta uzanır vaziyette buldu. Tüm çabalarına rağmen kaldıramayınca 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ve polis ekipleri Mustafa B’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Mustafa B.’nin cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü OYİ, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

EVDE BİRLİKTE OLDUĞU KADIN SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından, evde Mustafa B. ile birlikte olduğu belirtilen H.G. isimli kadın polis tarafından gözaltına alındı. H.G., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam