KIZ KARDEŞİNİN ERKEK ARKADAŞINI 15 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

8 Mayıs 2024 - 04:38

KIZ KARDEŞİNİN ERKEK ARKADAŞINI 15 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

reklam
Son Güncelleme :

21 Temmuz 2022 - 12:20

KIZ KARDEŞİNİN ERKEK ARKADAŞINI 15 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kız kardeşi Dilarom Akmatova’yı dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı onun erkek arkadaşı Davlet Babayev’i 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Romishi Akmatova, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kız kardeşi Dilarom Akmatova’yı dövdüğü gerekçesiyle tartıştığı onun erkek arkadaşı Davlet Babayev’i 15 yerinden bıçaklayarak öldüren Romishi Akmatova, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Akmatova’nın ifadesinde, Kız kardeşimi sürekli dövüyordu. Yine gece dövmeye başlamış. Ben de konuşmak için geldim. Birlikte sokağa çıktık. Bana küfredip saldırmaya kalkınca dayanamayıp öldürdüm dediği öğrenildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam