Isparta’da patpat devrildi: Ramazan öldü, 3 çocuk yaralı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Nisan 2024 - 10:09

Isparta’da patpat devrildi: Ramazan öldü, 3 çocuk yaralı

reklam
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 11:58

Isparta’da patpat devrildi: Ramazan öldü, 3 çocuk yaralı

 ISPARTA’nın Yalvaç ilçesinde, tarım aracı patpatın devrildiği kazada Ramazan Gökcen (13) yaşamını yitirirken, 3 çocuk da yaralandı.

ISPARTA’nın Yalvaç ilçesinde, tarım aracı patpatın devrildiği kazada Ramazan Gökcen (13) yaşamını yitirirken, 3 çocuk da yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında, Yalvaç’a bağlı Körküler köyü girişinde meydana geldi. E.C.U.’nun (14) kullandığı patpat, iddiaya göre, virajda kontrolden çıkarak takla attı. Kazada E.C.U. ile tarım aracındaki Ramazan Gökcen ile yaşları küçük Ramazan Şahan ve Torun Gökcen yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve jandarma, ekipleri sevk edildi. İlk müdahale sonrası yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yalvaç Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan yaralılardan Ramazan Gökcen, kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam