Gözleri önünde kocası öldürülen kadın: “Çocuklarım kime baba diyecek?” - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

16 Nisan 2024 - 11:56

Gözleri önünde kocası öldürülen kadın: “Çocuklarım kime baba diyecek?”

reklam
Son Güncelleme :

30 Haziran 2022 - 11:59

Gözleri önünde kocası öldürülen kadın: “Çocuklarım kime baba diyecek?”

Gözleri önünde kocası öldürülen kadın: “Çocuklarım kime baba diyecek?

Gözleri önünde kocası öldürülen kadın: “Çocuklarım kime baba diyecek?”

ADANA Adana’da kavgayı ayırmak isterken öldürülen şahsın eşi Makbule Kılıç, “Benim kızım, yeni dillenen oğlum kime baba diyecek? Çocuklarımın babasını getirin” diye ağladı.

Adana’da fabrikada birlikte çalıştığı Cansu Yıldız’ı, ayrı yaşadığı eşi Durmuş Yıldız’dan korumaya çalışırken bıçaklanarak öldürülen 3 çocuk babası Tolga Kılıç’ın Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisi tamamlandı. Kılıç’ın cenazesi, yakınları tarafından yıkanması için Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Mezarlığa çocukları Hatice ve Mirza ile gelen eşi Makbule Kılıç (33), cenaze aracını görünce gözyaşlarına boğuldu. Kılıç’ın annesi Hatice Kılıç ve kız kardeşi Zümrüt Dönmez ise güçlükle ayakta durabildi.

Eşinin öldürüldüğü anlara tanık olan Makbule Kılıç, “Bıçakla saldırdı, üzerime yürüdü. Eşimin yanına kaçınca müdahale etmeye çalıştı. Eşim araya girip, bıçağı almaya çalıştı ancak başaramadı. O da eşimi bıçakladı. Kaçmasam beni de yaralayacaktı. Çocuklarımı yetim bıraktı. Benim kızım, yeni dillenen oğlum kime ‘baba’ diyecek? Çocuklarımın babasını getirin” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Annesi Hatice Kılıç ise, “Ben oğlumu yoklukla büyüttüm. Biricik oğlumdu o benim, umudumdu. Tolgam, kuzum. Bize o bakıyordu. Katili cezasını çeksin” diye konuştu.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam