DENİZİ PAYLAŞAMADILAR; BALIKÇI TEKNESİNİ DİĞER TEKNENİN ÜZERİNE SÜRÜP ÇARPMASI KAMERADA - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

24 Nisan 2024 - 21:19

DENİZİ PAYLAŞAMADILAR; BALIKÇI TEKNESİNİ DİĞER TEKNENİN ÜZERİNE SÜRÜP ÇARPMASI KAMERADA

reklam
Son Güncelleme :

30 Kasım 2022 - 8:10

DENİZİ PAYLAŞAMADILAR; BALIKÇI TEKNESİNİ DİĞER TEKNENİN ÜZERİNE SÜRÜP ÇARPMASI KAMERADA

ADANA’nın Karataş ilçesi açıklarında, balık avlamak için Akdeniz’e açılan bir kaptan, bölge konusunda sorun yaşadığı bir balıkçı teknesinin üzerine teknesini sürüp, hafif şekilde çarptı.

ADANA’nın Karataş ilçesi açıklarında, balık avlamak için Akdeniz’e açılan bir kaptan, bölge konusunda sorun yaşadığı bir balıkçı teknesinin üzerine teknesini sürüp, hafif şekilde çarptı. O anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Karataş ilçesi açıklarında meydana geldi. İddiaya göre, balık avlamak için Akdeniz’e açılan 2 balıkçı teknesinin kaptanı arasında, alan konusunda sorun yaşandı. Kaptanlardan biri, teknesini diğer teknenin üzerine sürüp, hafif şekilde çarptı.

O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, teknedekiler birbirlerine küfürler yağdırdı. Balıkçılar, Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgeye gelmesiyle kıyıya döndü. Denizde sorun yaşayan balıkçıların, Sahil Güvelik ve Karataş Balıkçılar Kooperatifi yetkililerinin araya girmesiyle barışıp, birbirlerinden şikayetçi olmadıkları belirtildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam