Camda tehlikeli temizlik - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

25 Nisan 2024 - 14:58

Camda tehlikeli temizlik

reklam
Son Güncelleme :

31 Ekim 2022 - 12:18

Camda tehlikeli temizlik

Camda tehlikeli temizlik Adana’da bir kadının apartmanda hiçbir önlem almadan cam silmesi görenleri şaşkına çevirdi Adana’da bir kadının apartmanda hiçbir önlem almadan cam silmesi görenleri şaşırttı Merkez Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesinde bir kadın pencerenin dış cephesini silmeye başladı.

Camda tehlikeli temizlik

Adana’da bir kadının apartmanda hiçbir önlem almadan cam silmesi görenleri şaşkına çevirdi

ADANA – Adana’da bir kadının apartmanda hiçbir önlem almadan cam silmesi görenleri şaşırttı

Merkez Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesinde bir kadın pencerenin dış cephesini silmeye başladı. Kadının hiçbir önlem almadan camı silmesi görenleri şaşkına çevirdi. Kadının sol eliyle pencerenin çerçevesini tuttuğu, sağ eliyle de bezle camı sildiği görüldü. Kadın bir süre canını hiçe sayarak camı silmeye devam etti. Bir vatandaş ise bu duruma, “Cam bu kadar temiz olsa ne olur olmasa ne olur? Kadın buradan kayıp düşse” diyerek tepki gösterdi. Aynı kişi bir taraftan da cep telefonuyla olayı görüntüledi. Kadın camı sildikten sonra herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan evin içine geçti.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam