20 motosiklet ve 3 otomobil çaldılar… Hırsızlık anları kamerada - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

19 Nisan 2024 - 12:17

20 motosiklet ve 3 otomobil çaldılar… Hırsızlık anları kamerada

reklam
Son Güncelleme :

12 Kasım 2022 - 11:59

20 motosiklet ve 3 otomobil çaldılar… Hırsızlık anları kamerada

20 motosiklet ve 3 otomobil çaldılar.

20 motosiklet ve 3 otomobil çaldılar… Hırsızlık anları kamerada

JASAT ekipleri tarafından toplanan güvenlik kameraları tek tek incelenmesinin ardından kimlikleri belirlenen hırsızlar kıskıvrak yakalanıp adliyeye sevk edildi

Şüphelilerin motosiklet çalma anları ile çaldıkları bir otomobili bırakıp yaya gitme anları güvenlik kamerasına da yansıdı

MERSİN – Mersin Erdemli’de son bir ay içerisinde 20 motosiklet, 3 otomobil ile bir tekne motoru çalan 2 şüpheli jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Erdemli ilçesinde kırsal ve merkez mahalleler olmak üzere bir çok adresten son bir ayda çok sayıda motosiklet ile otomobil hırsızlığı meydana geldi. Üst üste meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili İl Jandarma Komutanlığı koordinesine İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Suç Araştırma Timi görevlendirildi. JASAT ekipleri, hırsızlık olan bölgelerde bir çok noktadaki güvenlik kameralarını toplayıp tek tek inceledi. İncelenen görüntülerden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelerin aynı kişiler olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından kimlikleri belirlenen şüpheliler S.Z. ve Ö.S. düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan iki şüpheli jandarma da ifadesi alınmasının ardından bugün 25 dosyadan adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin 20 motosiklet, 3 otomobil, 1 tekne motoru ile 1 araçtan teyp çaldığı tespit edildi.

Öteyandan şüphelilerin motosiklet çalma anları ile çaldıkları bir otomobili bırakıp yaya gitme anları güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam