2 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni sulama kanalında bulundu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Mart 2024 - 23:39

2 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni sulama kanalında bulundu

reklam
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2022 - 12:37

2 gündür kayıp olan gencin cansız bedeni sulama kanalında bulundu

Adana sulama kanalında balık tutan çocuklar, 2 gün önce akıntıya kapılan ve ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 15 yaşındaki Batuhan Kılıç’ın cansız bedenini buldu. Kılıç’ın cesedi, su altı polisleri tarafından kıyıya çıkarıldı.

Adana’da, çocuklar balık tutmak için suyu kesilen kanala girdi. Sulama kanalındaki köprünün altında bir kişinin hareketsiz yattığını gören çocuklar, çevredekilerden yardım istedi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sulama kanalına giren su altı polisi, erkeğe ait cesedi kıyıya çıkardı.

AKINTIYA KAPILIP KAYBOLDUĞU BELİRTİLDİ

İlk incelemede cesedin, geçen pazar günü ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Batuhan Kılıç’a ait olduğu belirlendi. Yapılan çalışmada Kılıç’ın, serinlemek için Aydınlar Mahallesi’nde sulama kanalına girdiği ve akıntıya kapılarak kaybolduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kılıç’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam