Bitexen Antalyaspor, RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ediyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

27 Nisan 2024 - 10:11

Bitexen Antalyaspor, RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ediyor

reklam
Bitexen Antalyaspor, RAMS Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ediyor
Son Güncelleme :

27 Ekim 2023 - 8:41

reklam

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Pazar günü RAMS Başakşehir’i konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam etti. Antalya’da trafik kazasında hayatını kaybeden Brezilyalı stoper Naldo ise takımla antrenmana geri döndü. Antalyaspor’un yeni başkanı Sinan Boztepe, antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek takıma başarı diledi.

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Pazar günü RAMS Başakşehir’i konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam etti.

Antalya’da 7 Eylül’de trafik kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki oğlu tedavi gördüğü hastanede 16 Ekim’de hayatını kaybeden Brezilyalı stoper Edinaldo Gomes Pereira (Naldo), bir süre sonra yeniden takımıyla antrenmana çıktı.

Kırmızı-beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki idmanda futbol sorumlusu Nuri Şahin yönetiminde taktiksel çalışmalar gerçekleştirdi.

Öte yandan, Antalyaspor’un yeni başkanı Sinan Boztepe, bazı yönetim kurulu üyeleriyle antrenman öncesinde futbolcular ve teknik heyetle sahada bir araya geldi.

Boztepe, RAMS Başakşehir maçında takıma başarı diledi.

Akdeniz ekibi, Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına yarın devam edecek.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam