Beşiktaş’ta neler oluyor? Derbide ıslıklanan Aboubakar, yönetime restini çekti - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

27 Nisan 2024 - 13:34

Beşiktaş’ta neler oluyor? Derbide ıslıklanan Aboubakar, yönetime restini çekti

reklam
Beşiktaş’ta neler oluyor? Derbide ıslıklanan Aboubakar, yönetime restini çekti
Son Güncelleme :

07 Mart 2024 - 8:11

reklam

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde taraftarların tepkisi sonrası, “İstenmediğim yerde durmam” diyerek yönetime restini çekti. Kamerunlu golcünün takımda kalıp kalmayacağı ise büyük merak konusu.

Süper Lig devi Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktıktan sonra geri affettiği yıldız futbolcu Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde de taraftarlardan tepki alınca takımda kalmaya pek sıcak bakmıyor.

“KALMAKTA ISRARCI OLMAYACAĞIM”

Fanatiğin haberine göre, derbi sonrası yönetime ve takım arkadaşlarına dert yanan Aboubakar, “Kadro dışı bırakılacağım bir eylem içinde olmadım. Öyle olsa burada olmazdım. Bu olay, bir hata veya yanlış anlama yüzünden yaşandı. Sonra doğru yol bulundu. Destek beklerken tepki görmeyi hak etmedim. İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım” dedi.

“KULAĞINI KAPAT İŞİNİ YAP”

Aboubakar’ın bu sözlerinden Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba da haberdar oldu. Aboubakar ile görüşen Aybaba Kamerunlu golcüye, “Senin işin sahada. Kulaklarını kapat, işini yap. Taraftar yeri geldiğinde herkese böyle tepki gösterebilir. Futbolda bu var. Futbolcunun işi, hepsine sahadaki performansı ile cevap vermek” diyerek moral verdi.

14 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Siyah-beyazlı formayla bu sezon toplamda 25 resmi maça çıkan Aboubakar, söz konusu maçlarda 11 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

 

KAYNAK : SON DAKİKA 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam