Ortaca Devlet Hastanesi’ne MR Cihazı Kazandırılıyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

27 Nisan 2024 - 13:58

Ortaca Devlet Hastanesi’ne MR Cihazı Kazandırılıyor

reklam
Ortaca Devlet Hastanesi’ne MR Cihazı Kazandırılıyor
Son Güncelleme :

20 Şubat 2024 - 7:34

reklam

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Ortaca Devlet Hastanesi’ne kısa sürede MR cihazı kazandırılacak. Bu sayede vatandaşlar, çevre ilçelere ve özel hastanelere gitmek zorunda kalmayacak.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 115 yatak kapasiteli Ortaca Devlet Hastanesi’ne kısa sürede kazandırılacak MR cihazı ile artık vatandaşlar, çevre ilçelere ve özel hastanelere gitmekten kurtulacak.

1 yataklı servis,, 3 ameliyathane, 3 TDL, 6 yoğun bakım ünitesi, 6 cihazlı diyaliz ünitesi, 8 yataklı palyatif bakım merkezi, radyoloji görüntüleme hizmetleri (Röntgen, Tomografi, Ultrason, Dopler, ESWL (Taş Kırma) kemik dansitometresi), 1 psikolog, 1 odiyometri, 1 SFT, 1 sosyal hizmet uzmanı, biyokimya, mikro biyoloji laboratuarı ve 12 yataklı acil servisi ile komşu ilçelere de hizmet vermeye çalışan Ortaca Devlet Hastanesi’nde artık MR hizmeti de verilmeye başlanacak.

Ortaca Devlet Hastanesi’ne Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile MR cihazı kazandırılıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onayı verilen MR cihazı kısa süre sonra Ortaca Devlet Hastanesi’nde vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Ortaca Devlet Hastanesi’ne kazandırılacak olan MR cihazı için; Başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere, Muğla İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Burak Mülayim’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam