Yolcu ve şoför arasında kavga çıktı: Diğer yolcular çileden çıktı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

18 Nisan 2024 - 13:42

Yolcu ve şoför arasında kavga çıktı: Diğer yolcular çileden çıktı

reklam
Yolcu ve şoför arasında kavga çıktı: Diğer yolcular çileden çıktı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2022 - 9:38

reklam

Antalya’nın Serik ilçesinde ücreti yüksek bulan yolcu ödeme yapmayınca şoförle arasında kavga çıktı. Öfkelenen yolcu otobüsün camlarını kırınca bu kez diğer yolcularda yolcuya tekme tokat saldırdı.

Manavgat istikametinden Antalya’ya giden bir seyahat acentesine ait otobüste yolculuk eden iki arkadaştan bir tanesi ücreti yüksek bularak, ücreti ödemek istemedi. Bunun üzerine şoför otobüsü durdurdu. Tartışma bir anda şoför ile yolcu arasında yumruklu kavgaya dönüştü. Araç dışına sıçrayan kavgada, öfkeli yolcu, çevreden bulduğu taş ile otobüsün camlarını kırdı.

YOLCULAR ŞAHSI TEKME TOKAT DÖVDÜ

Duruma sinirlen bazı yolcular da kavgaya dahil oldu ve tekme tokat yolcuya saldırdı. Bazı duyarlı yolcularda araya girerek kavgayı sonlandırmayı başardı. Olay sonrası karakolluk olan şoför ve yolcu ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Otobüs içindeki diğer yolcular ise mağdur olmaması için bir başka otobüse nakledildi.

“DUYARLI YOLCULAR MÜDAHALE ETTİ”

Olaya şahit olan ve akaryakıt istasyonunda görev yapan Metin Erten, “Bir firmanın otobüsü geldi. Şoför ile yolcu arasında bir tartışma çıktı. Birisi ücretini vermemiş. Biz de seslere geldik. Baktık şoförü tartaklamaya başladılar. O sırada duyarlı yolcular geldi olaya müdahale ettiler. Sonra şoförden öğrendik iki arkadaştan biri ücretini vermiş, birisi vermemiş. Otobüsün içinde de tartışma olmuş. Şoförü de tartaklamaya başlamışlar. İlk defa böyle bir olaya şahit olduk. Duyarlı yolculardan Allah razı olsun. Şoförü geldiler, kurtardılar. Otobüsün camlarını kırdılar, şoförü tartaklayıp, tekrar dövmeye çalıştılar, otobüsü taşladılar. Daha sonra emniyet güçleri geldi ve ifadeleri alınmak üzere karakola gittiler” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam