Yıkımı gerçekleştirilen bina iş makinesinin üzerine çöktü - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

1 Mayıs 2024 - 02:49

Yıkımı gerçekleştirilen bina iş makinesinin üzerine çöktü

reklam
Yıkımı gerçekleştirilen bina iş makinesinin üzerine çöktü
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2023 - 7:56

reklam

Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde özel bir hastanenin yıkımı esnasında bina, çalışma yapan iş makinasının üzerine çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Antakya’da hasarlı binaların yıkımları devam ediyor. Ekipler, ilçe merkezinin Kavaslı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanenin yıkım çalışmalarına sabah saatlerinde başladı. Yıkım esnasındaysa talihsiz bir olay yaşandı ve 4 katlı bina iş makinasının üzerine çöktü. İş makinası operatörü kazayı yara almadan atlattı. O anlarsa cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yıkımı gerçekleştirilen bina iş makinesinin üzerine böyle çöktü.

Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde özel bir hastanenin yıkımı esnasında bina, çalışma yapan iş makinasının üzerine çöktü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Antakya’da hasarlı binaların yıkımları devam ediyor. Ekipler, ilçe merkezinin Kavaslı Mahallesi’nde bulunan özel bir hastanenin yıkım çalışmalarına sabah saatlerinde başladı. Yıkım esnasındaysa talihsiz bir olay yaşandı ve 4 katlı bina iş makinasının üzerine çöktü. İş makinası operatörü kazayı yara almadan atlattı.

O anlarsa cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam