Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

28 Mart 2024 - 12:40

Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

reklam
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

28 Şubat 2022 - 8:32

reklam

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Sarılar mahallesinde bir adreste gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Sarılar mahallesinde bir adreste gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi.K-9 Narkotik köpeği Pars’ında katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda yakalanan T.K. ve M.B.E. tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince Sarılar Mahallesi’nde bir adrese uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. K-9 Narkotik köpeği Pars’ın da katıldığı operasyonda, 222,72 gram esrar maddesi. 2,14 gram toz esrar, 0,68 gram metamfetamin, 0,82 gram Hint keneviri tohumu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Haklarında uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçunda işlem yapılarak, adli mercilere mevcutlu olarak sevk edilen, T.K. ve M.B.E. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam