Umreciler dualarla uğurlandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

2 Mayıs 2024 - 05:26

Umreciler dualarla uğurlandı

reklam
Umreciler dualarla uğurlandı
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 7:35

reklam

Umreciler dualarla uğurlandı Burdur’un Gölhisar ilçesinde umreciler dualarla uğurlandılar.

Umreciler dualarla uğurlandı

– Burdur’un Gölhisar ilçesinde umreciler dualarla uğurlandılar.

Covid-19 tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 yıldan bu tarafa yapılamayan hac ve umre organizasyonlarına getirilen serbestlikten sonra tekrar başlatılan umre ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz aylarda ilk umreci kafilesinin uğurlandığı Gölhisar’da ikinci umre kafilesi Cuma Namazına müteakiben düzenlenen programla uğurlandı.

Kur’an Kurslarının dernek başkanlığını da yapan, emekli imam Hasan Hüseyin Erbil başkanlığında, ikinci kafile olarak umreye gidecek olan 30 umreci için düzenlenen programda dualar edildi, ilahiler söylendi. Merkez Camii bahçesinde yapılan uğurlama programında İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek’in yaptırdığı dua ile eller semaya açılırken, umreye gidecek vatandaşlar adına helallik istendi. Edilen duaların ardından alana gelen vatandaşlar umreye gidecek adaylarla tek tek tokalaşıp helalleşti. Hatıra fotoğraflarının da çekinildiği program cami bahçesinde sona erdi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam