DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Skandal Gazipaşa’da! Hazine Arazi Dolandırıcılığı Operasyonu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Skandal Gazipaşa’da! Hazine Arazi Dolandırıcılığı Operasyonu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, Milli Emlak eski şefi ve bir kişinin hazine arazilerinin kiralama ve satışı konusunda vatandaşlardan para talep ettiği iddiasıyla şok edici bir operasyon gerçekleşti. Alanya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, A.Ö. ve A.U. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleşen operasyonun detaylarına göre, Milli Emlak eski şefi A.Ö.’nün hazine arazileriyle ilgili yasadışı faaliyetlerde bulunduğu ve vatandaşlardan para talep ettiği tespit edildi. Bu şüpheli faaliyetler üzerine harekete geçen KOM ekipleri, elde ettikleri deliller doğrultusunda şahısları gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahısların sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldüğü belirtilirken, A.Ö. ve A.U. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Operasyon kapsamında, Gazipaşa Milli Emlak Şefliği ile A.U.’nun iş yerinde detaylı aramalar yapıldı. Bu aramalarda, A.Ö. döneminde gerçekleşen kira ve satış işlemlerine ait resmi evraklar ve elektronik malzemeler ile A.U.’nun iş yerindeki dokümanlar ve elektronik cihazlara el konuldu.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

YORUM YAP