SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLETİNDE BOĞULDU - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

25 Nisan 2024 - 14:19

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLETİNDE BOĞULDU

reklam
SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ BARAJ GÖLETİNDE BOĞULDU
Son Güncelleme :

20 Ağustos 2022 - 9:03

reklam

ANTALYA’nın Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası’ndaki Çayboğazı Barajı göletine serinlemek için giren Suriye uyruklu Sami Elahmed boğularak yaşamını yitirdi.

ANTALYA’nın Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası’ndaki Çayboğazı Barajı göletine serinlemek için giren Suriye uyruklu Sami Elahmed boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Gömbe Yaylası’ndaki Çayboğazı Barajı’nın Yayla Kapaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Sami Elahmed, baraj kıyısında balık tuttuktan sonra serinlemek için suya girdi. Bir süre yüzen Elahmed’in göremeyen arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Bölgeye, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma, Demre İlçe Jandarma Komutanlığı, itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Baraj göletinde arama yapan Antalya İl Jandarma SAK Timi ekipleri, Elahmed’in cansız bedenine ulaştı. Ekiplerin incelemesinin ardından Elahmed’in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam