Rus tenisçi Tiurnev Antalya’da şampiyon - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

25 Nisan 2024 - 13:31

Rus tenisçi Tiurnev Antalya’da şampiyon

reklam
Rus tenisçi Tiurnev Antalya’da şampiyon
Son Güncelleme :

13 Aralık 2021 - 8:50

reklam

Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen ATP Challenger MTA Open Turnuvası’nda Rus Tenisçi Evgenii Tiurnev şampiyon oldu.

Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen ATP Challenger MTA Open Turnuvası’nda Rus Tenisçi Evgenii Tiurnev şampiyon oldu.

Serik’te Belek turizm merkezindeki bir tesiste gerçekleştirilen tenis müsabakalarına, dünya sıralamasında 140 ile 350 sıra arasında yer alan tenisçiler katıldı. Turnuvada milli tenisçi Cem İlkel, 1 numaralı seri başı olarak yer aldığı müsabakalarda çeyrek finale kadar yükseldi. Turnuvanın finalinde, Ukrayna’dan Oleg Prihodko ve Rusya’dan Evgenii Tiurnev karşılaştı. 3 set oynanan maçı kazanan Evgenii Tiurnev şampiyon oldu. Eleme tablosundan finale çıkma başarısı gösteren Ukraynalı Oleg Prihodko ise ikinci oldu.

Turnuvanın kazananlarına ödüllerini Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan verdi. Turnuvanın ödül töreninde konuşan Faruk Kaymakcı, “Uluslararası turnuvanın öncelikle Antalya’da ve ülkemizin değişik şehirlerinde oynanıyor olması bizim için gurur verici. Ümit ediyoruz ki Türk tenisi Avrupa’da da, uluslararası arenada da hak ettiği yeri bulacak. Engelli sporcularımız, engel tanımadan MTA’nın uluslararası standartlarındaki kortlarında uygun koşullarda maçlarını yapıyor. Diğer yandan 12 yaş finalleri oynanıyor” dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş da başarılı tenisçiler yetiştirmeyi ve sporcuların uluslararası müsabakalarda derece kazanmasını hedeflediklerini söyledi.

Rus tenisçi Tiurnev Antalya'da şampiyon

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam