POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 07:37

POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU

reklam
POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU
Son Güncelleme :

12 Nisan 2022 - 9:14

reklam

Antalya’da polisin bir fabrikaya düzenlediği operasyonda piyasa değerinin yaklaşık 6 milyon TL olduğu belirtilen 13 ton 300 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.

Antalya’da polisin bir fabrikaya düzenlediği operasyonda piyasa değerinin yaklaşık 6 milyon TL olduğu belirtilen 13 ton 300 kilogram bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Alınan istihbaratı değerlendiren Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, nargile tütünü üretim faaliyeti gösteren bir firmaya ait fabrikada, yasal nargile tütünlerinin yanında bandrolsüz nargile tütünü üretimi yapıldığı ve badrolsüz olarak piyasaya sürüldüğü tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yapılan operasyonda kaçak nargile tütünlerinin fabrika içerisinde ayrı bir bölmede ve uzak bir alanda tutulduğu, konteyner içerisinde gizlendiği belirlendi. Konteyner ve aynı firmaya ait panelvan tipi araçta yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 6 milyon lira olan 13 bin 300 kilogram bandrolsüz nargile tütünü, 175 bin 500 adet yabancı menşeili etiket ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU
POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU
POLİSTEN KAÇAK NARGİLE TÜTÜNÜ OPERASYONU

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam