Muratpaşa Belediye’sinde Yazılım Eğitimleri Başlıyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

25 Nisan 2024 - 15:55

Muratpaşa Belediye’sinde Yazılım Eğitimleri Başlıyor

reklam
Muratpaşa Belediye’sinde Yazılım Eğitimleri Başlıyor
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 12:05

reklam

Muratpaşa Belediyesi, yakın dönemde internet üzerinden yazılım eğitimlerine başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi, yakın dönemde internet üzerinden yazılım eğitimlerine başlıyor.

Muratpaşa Belediyesi, yakın dönemde internet üzerinden yazılım eğitimlerine başlıyor. Başkan Ümit Uysal, Antalya Developer Topluluğu’yla buluşmasında yakın dönemde internet üzerinden yazılım eğitimi ortamı oluşturacaklarını söyledi.

Başkan Uysal, 2015’ten bu yana Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) temel düzeyde robotik-kodlama eğitimleri verdiklerini söyledi.

Başkan Uysal, bilgisayarlar, cep telefonları, tabletler, akıllı ev aletleri ve dijital aygıtlar için uygulamalar ve yazılımlar geliştiren ‘developer’ların kurduğu Antalya Developer Topluluğu’yla Adalya Kafe’de bir araya geldi. Yazılım dünyasından gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Uysal, belediyenin bu alandaki çalışmalarını ve gelecek planlarını paylaştı.

Yakın bir dönemde internet üzerinden yazılım eğitimi ortamı oluşturacaklarını söyleyerek konuşmasına devam eden Başkan Uysal, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknopark’ında bir teknoloji merkezi kurmak için çalışmalarını devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam