Muğla’da tarihi eser olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ve 63 obje ele geçirildi - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

3 Mayıs 2024 - 15:20

Muğla’da tarihi eser olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ve 63 obje ele geçirildi

reklam
Muğla’da tarihi eser olduğu değerlendirilen çok sayıda sikke ve 63 obje ele geçirildi
Son Güncelleme :

25 Şubat 2021 - 9:14

reklam

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 2 bin 551 sikke ve 63 obje ele geçirildi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 2 bin 551 sikke ve 63 obje ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Şüphelilere yönelik teknik ve fiziki takip yapan polis ekipleri, ilçe çıkışında bir otomobile operasyon düzenledi.

Araçtaki aramada, devlet ve kral isimleri şeklinde kategorize edilmiş, çeşitli dönemlere ait tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 2 bin 551 sikke ile 63 obje ele geçirildi.

Operasyonda, birisi emekli polis 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam