Mehmet Şimşek, Burdur Belediye Başkan Adayı olarak coşkuyla karşılandı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

2 Mayıs 2024 - 05:18

Mehmet Şimşek, Burdur Belediye Başkan Adayı olarak coşkuyla karşılandı

reklam
Mehmet Şimşek, Burdur Belediye Başkan Adayı olarak coşkuyla karşılandı
Son Güncelleme :

19 Ocak 2024 - 9:09

reklam

AK Parti’nin Burdur Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Şimşek, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Şimşek, doğup büyüdüğü kente belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini belirtti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Şimşek, Burdur Belediye Başkanlığı için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ve projeleri ortak akılla üreteceklerini ifade etti.

AK Parti’nin Burdur Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Şimşek, kentte partililer ve vatandaşlar tarafından coşkunla karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Burdur Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Şimşek, memleketine döndü.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı önünde meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılanan Şimşek, burada yaptığı konuşmada, doğup büyüdüğü kente belediye başkanı olarak hizmet etmek istediğini söyledi.

Adaylığı kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve partisine teşekkür eden Şimşek, “Rabbim birliğimizi bozmasın.” dedi.

Burdur Belediye Başkanlığını kazanmak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Şimşek, “Bu süreci ortak akılla yöneteceğiz. Beraber hareket edeceğiz. Projelerimizi beraber üreteceğiz. Burdur’a hizmetkar olmak için yola çıktık. Şehrimizi, AK Parti belediyeciliğiyle, gerçek belediyecilikle buluşturmak için var gücümüzle, gece gündüz çalışacağız.” diye konuştu.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam