DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Manavgat’ta Ev Yangını: Mutfak Kullanılamaz Hale Geldi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Manavgat’ta Ev Yangını: Mutfak Kullanılamaz Hale Geldi

Manavgat’ın Evrenseki Mahallesi’nde yaşanan bir ev yangını, hızlı müdahaleyle kontrol altına alınırken, mutfakta ciddi hasara neden oldu.

Yangın, Evrenseki Mahallesi’nde bulunan 2 katlı bir binanın zemin katında, Zeynel Coşkun ve ailesinin kiracı olarak oturduğu evde çıktı. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, 112 Acil Sağlık ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek üst katlara sıçramadan söndürmeyi başardı. Aynı zamanda sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere ilk yardımı sağladı. Yangında evin mutfağı kullanılamaz hale geldi. Mutfakta bulunan eşyalar tamamen yanarken, zarar gören eşyalar itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkartıldı. Yangın nedeniyle ısınan piknik tüpü, olası bir patlama riskine karşı üzerine su dökülerek soğutuldu.

Yetkililer, yangının nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Aynı zamanda, yangın sırasında hızlı ve etkili müdahalenin önemini vurgulayarak, benzer olayların önlenmesi için vatandaşların dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

YORUM YAP