Lojistik Merkezi yolları için çalışmalar devam ediyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

22 Mayıs 2024 - 02:00

Lojistik Merkezi yolları için çalışmalar devam ediyor

reklam
Lojistik Merkezi yolları için çalışmalar devam ediyor
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 18:54

reklam

Mersin Büyükşehir Belediyesi, inşası devam eden Lojistik Merkezi’ne giriş-çıkışın sağlanacağı alanda yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, nakliye komisyoncularının ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikteki merkezin altyapı çalışmalarına odaklanmış durumda. Akdeniz ilçesi Nacarlı bölgesinde bulunan Lojistik Merkezi’ne erişimi sağlayacak 600 metrelik yolun zemin iyileştirme işlemlerini tamamlayan ekipler, şimdi de asfaltlama çalışmalarına geçiyor. 15 metre genişliğindeki bu yol, hem nakliye komisyoncuları hem de mahalle sakinleri tarafından kullanılabilecek.

Lojistik Merkezi, tüm lojistik süreçlerin tek bir merkezden yönetilmesini sağlayacak. Özellikle lojistik firmaları için büyük önem taşıyan bu merkez, nakliye komisyoncularının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte tasarlanmış durumda. 77 bin metrekarelik bir alana sahip olan merkezde, 100 firma için ofisler, ortak kullanım alanlarına sahip idari ve sosyal tesisler, servis bakım atölyeleri ve 181 araçlık tır parkı bulunacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam