Korkuteli’de Düğün ve Eğlencelerde Silah Kullanımı Önleniyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Mayıs 2024 - 01:26

Korkuteli’de Düğün ve Eğlencelerde Silah Kullanımı Önleniyor

reklam
Korkuteli’de Düğün ve Eğlencelerde Silah Kullanımı Önleniyor
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2024 - 17:45

reklam

Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı, düğün, nişan ve asker eğlenceleri gibi etkinliklerde silah kullanımını önlemek ve can kayıplarını engellemek amacıyla bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, asayişi sağlamaya yönelik güvenlik tedbirleri ve silah kullanımının önlenmesine yönelik stratejiler ele alındı.

Kaymakam Sezgin Üçüncü, toplantıda yaptığı konuşmada, düğün ve benzeri etkinliklerde silah atmanın ciddi bir güvenlik riski oluşturduğunu vurgulayarak, “Sevinçlerinizin hüzne dönüşmesini istemiyorsanız düğün ve diğer eğlencelerde silah kullanmayın. Güvenlik güçlerimiz bu konuda taviz vermiyor. Güvenlikle ilgili konularda muhtarlara önemli görevler düşüyor” dedi.

Bu proje kapsamında düğün yerlerine asılmak üzere afişler hazırlandı ve muhtarlara dağıtıldı. Ayrıca, muhtarlara genel emniyet ve asayiş konularında bilgilendirme yapılarak, önemli konularda farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Sunuma; İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Saniye Caran, İlçe Jandarma Komutanı Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Bu adımların, toplumun güvenliğini sağlamak ve can kayıplarını önlemek adına önemli bir adım olduğu vurgulandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam