Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

19 Nisan 2024 - 09:57

Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

reklam
Kara Yollarında Yapım ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2023 - 9:13

reklam

Kara yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor. Çalışmaların yapıldığı kesimlerde ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor. Yol çökmesi, köprülü kavşak yapımı, heyelan ıslah çalışmaları gibi nedenlerle bazı kesimlerde trafiğe kapatma ve bölünmüş yol uygulaması yapılıyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Bolu-Yeniçağa- Gerede yolunun 54. kilometresindeki duvar yapım çalışmaları sebebiyle Gerede-Yeniçağa-Bolu istikametinde ulaşım, tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

Malatya- Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde yer alan Kuruçay Köprüsü’ndeki çalışma dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kocaeli- Sakarya yolunun 3. kilometresindeki stadyum bağlantı yolu çalışması, Aydın- Denizli yolunun 21-24. kilometrelerindeki (Kumkısık mevkisi) köprülü kavşak yapım ve Sinop- Samsun yolunun 11. kilometresindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle söz konusu kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Manavgat-Alanya- Gazipaşa yolunun 48-49. kilometrelerindeki yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresinde üstgeçit onarım çalışmaları sebebiyle ulaşıma, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Refahiye-İliç yolunun 66-68. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Kayseri- Pınarbaşı yolunun 45-49. kilometrelerinde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Osmaniye- Gaziantep yolunun 1-2. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle yol trafiğe kapatılırken, ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam