İskenderun’da hırsızlık şüphelisi 12 kişi gözaltına alındı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

15 Mayıs 2024 - 11:48

İskenderun’da hırsızlık şüphelisi 12 kişi gözaltına alındı

reklam
İskenderun’da hırsızlık şüphelisi 12 kişi gözaltına alındı
Son Güncelleme :

07 Haziran 2021 - 11:04

reklam

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hırsızlık şüphelisi 12 kişi gözaltına alındı.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hırsızlık şüphelisi 12 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Denizciler Mahallesinde bir ikamette yaşanan hırsızlık ve Pınarbaşı Mahallesinde 20 bin lira değerinde elektrik kablolarının, pencere korkuluklarının çalınması sonucu gerçekleşen kurumdan hırsızlık olayının fail ve faillerinin yakalanması için ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri şüphesiyle E.T, S.Ç, E.Ç, Y.G, M.S, A.A, S.D, A.M, M.P, A.P, U.K. ve Y. S. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Y.S. isimli şahsın birçok hırsızlık suçundan 11 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle arandığı tespit edildi.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aramada ise çalıntı olduğu değerlendirilen koltuk, televizyon ve ünitesi, halı yıkama makinesi, bulaşık, çamaşır makinesi, elbise dolabı ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edildi. – HATAY

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam