Hatay’da uyuşturucu operasyonu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

19 Nisan 2024 - 22:41

Hatay’da uyuşturucu operasyonu

reklam
Hatay’da uyuşturucu operasyonu
Son Güncelleme :

25 Aralık 2021 - 13:30

reklam

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 28 gram esrar maddesi, 5 kök kenevir bitkisi ile 35 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 28 gram esrar maddesi, 5 kök kenevir bitkisi ile 35 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı kaçakçılıkla mücadele kapsamında faaliyet gerçekleştirdi. Serinyol ve Karlısu mahallelerinde bir ikamete düzenlenen operasyonda 28 gram esrar maddesi, boyları 10 ile 50 santimetre arasında değişen 5 kök kenevir bitkisi ile 35 gram metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Şüpheliler S.K. ve O.Y. hakkında adli işlem başlatıldı. – HATAY

Kaynak:İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam