Hatay’da jandarma ve MİT operasyonu; teröristlerin 2 deposu bulundu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

18 Nisan 2024 - 23:29

Hatay’da jandarma ve MİT operasyonu; teröristlerin 2 deposu bulundu

reklam
Hatay’da jandarma ve MİT operasyonu; teröristlerin 2 deposu bulundu
Son Güncelleme :

12 Ekim 2022 - 8:50

reklam

HATAY’da, jandarma ile Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) ortaklaşa düzenlediği operasyonda; geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen, terör örgütüne ait 2 depo tespit edildi.

HATAY’da, jandarma ile Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) ortaklaşa düzenlediği operasyonda; geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen, terör örgütüne ait 2 depo tespit edildi. Ekipler, depoların içinde çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ve MİT’in ortaklaşa düzenlediği ‘Şehit Jandarma Er Emrah Göçer Operasyonu’ kapsamında; Payas ilçesi Kozludere Mahallesi kırsalında, terör örgütü PKK mensuplarınca geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen 2 depo tespit edildi. Ekipler, depoların içinde farklı miktar ve markalarda un, bulgur, kuru fasulye, pirinç, tahin, pekmez, kahve, yağ, makarna, toz şeker, çay ve tütün malzemesi ele geçirdi. Cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla delil niteliği taşıyan malzemelere el koyulurken, diğerleri de olay yerinde imha edildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam