Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

24 Nisan 2024 - 01:04

Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı

reklam
Göle dönen sokağı komiser açmaya çalıştı
Son Güncelleme :

07 Kasım 2022 - 8:32

reklam

Adana’da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Adana’da gece saatlerinde başlayan sağanak yağış sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Sağanak yağış nedeniyle bazı mahallelerde sokaklar su altında kaldı. Bir komiserin, eline aldığı çubuk ile su altında kalan sokağın giderini açmak için uğraştığı anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Kentte, gece 04.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış, sabah 09.30’a kadar devam etti. Yağış nedeniyle, merkez Seyhan ilçesi Havuzlubahçe ve Uçak mahallelerinde bazı sokaklar sular altında kaldı. Sokaklarda bulunan araçlar da su altında kaldığı için maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarları üzerine bölgeye polis ekibi gönderildi.

Havuzlubahçe Mahallesi’ne gelen bir komiserin, ayakkabılarını çıkartarak eline aldığı demir çubukla kanalizasyon giderini açmaya çalışması cep telefonlarıyla görüntülendi. – ADANA

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam