Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda Corendon Uçağının Lastiği Patladı - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

20 Mayıs 2024 - 14:38

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda Corendon Uçağının Lastiği Patladı

reklam
Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda Corendon Uçağının Lastiği Patladı
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2024 - 17:50

reklam

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda Corendon Havayolları’na ait bir uçağın piste inişi sırasında lastiği patladı. Olay sonrasında Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Altun, uçağın iniş esnasında lastiğinin patlaması sonucu hafif dumanlar çıktığını ancak tehlikeli bir durum oluşmadığını belirtti. 184 yetişkin, 4 çocuk ve 8 mürettebat olmak üzere toplam 188 yolcu ile birlikte tahliye işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti. Pistte herhangi bir sorun olmadığını ve akşam saatlerine kadar pistin tekrar uçuşlara açılacağını dile getirdi.

Yolcuların Antalya Havalimanı’na yönlendirildiğini aktaran Altun, havalimanında kimsenin kalmadığını ve gelen turistlerin otellere yerleştirildiğini söyledi. Kaymakam Altun, olayın ardından gelen ekiplerin teknik incelemelerde bulunmak üzere havalimanına geldiğini ve herhangi bir yaralanmanın olmadığını vurguladı. Gazipaşa halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Altun, yaşanan olayın pilotun başarılı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önlendiğini belirtti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam