Erzin’de “Kadın Eli Halk Pazarı” kuruldu - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

29 Mart 2024 - 13:25

Erzin’de “Kadın Eli Halk Pazarı” kuruldu

reklam
Erzin’de “Kadın Eli Halk Pazarı” kuruldu
Son Güncelleme :

30 Mart 2022 - 12:21

reklam

Hatay’ın Erzin ilçesinde “Kadın Eli Halk Pazarı” kuruldu.

Hatay’ın Erzin ilçesinde “Kadın Eli Halk Pazarı” kuruldu.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, bugün atılan bu adımı önemsediğini belirterek, “İlerleyen zamanlarda gelişerek ilgi göreceğine inanıyorum. Gönül isterdi ki daha şık ve güzel bir pazar yerinde gerçekleştirelim. Önümüzdeki yıllarda Erzin’e yakışır bir pazar yeri kurmayı planlıyoruz. Proje çalışmalarımız devam ediyor. Ama şunu da demeden edemeyeceğim. Burada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de sabırlı olması gerekiyor. Bugün satış yapamadım diye üzüntüye düşmeyin” dedi.

Daha sonra kadınlar adına bir konuşma yapan Belediye Meclis Üyesi Esra Çopur Vural da, “Kadınlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Ev kadınlarına böyle bir imkanı verdiniz. Buradaki emekçilere de bol kazançlar diliyorum” ifadesini kullandı.

Kurdele kesiminin ardından kadın emekçilerin satışa sundukları ürünler açılışa katılanlar tarafından gezildi. – HATAY

Erzin'de Kadın Eli Halk Pazarı kuruldu
Erzin'de Kadın Eli Halk Pazarı kuruldu
Erzin'de Kadın Eli Halk Pazarı kuruldu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam