Denizlili Genç Kadın Girişimci, Kendi Markasını Yarattı! - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

27 Nisan 2024 - 10:25

Denizlili Genç Kadın Girişimci, Kendi Markasını Yarattı!

reklam
Denizlili Genç Kadın Girişimci, Kendi Markasını Yarattı!
Son Güncelleme :

28 Aralık 2023 - 12:47

reklam

Yapmış olduğu evlilik sonrası Kütahya’da yaşamaya devam eden 27 yaşındaki Kübra Demirtaş, kendi markasını yaratarak girişimciliğe adım attı. Demirtaş, ürettirdiği kaliteli çantalar ve müşteri memnuniyeti odaklı marka ve satış politikası ile kısa sürede büyük ilgi gördü.

Demirtaş, girişimcilik hayalini küçük yaşlardan itibaren kurduğunu belirterek, “Okul yıllarında bile kendi işimi kurmak istiyordum. Üniversiteden sonra bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya başladım. Bir yandan kendi ayaklarımın üstünde durabilmek adına farklı işlerde çalışırken, diğer tarafdan araştırmalar yaptım, eğitimler aldım ve sonunda kendi markamı yarattım” dedi.

Demirtaş, çantalarının kalitesinin her zaman için arkasında olduğunu özellikle belirtti. Satışa her sunduğu ürünü kendisinin özenle seçtiğini ve güzel bir tasarım ürünü olmasına dikkat ettiğini belirtirken, içinde bulunduğumuz ekonomik koşular içerisinde fiyat-performans ürünleri olmasına da dikkat ediyorum ” diye konuştu.

Demirtaş, ürettirdiği çantaların kısa sürede büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, “Çantalarım, yurtiçinde hem yerel hem ulusalda büyük ilgi gördü. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor” dedi.                                                                                                                    

Demirtaş, girişimcilik hayalini gerçekleştirmenin kendisi için çok önemli olduğunu belirtirken, bu konudaki en büyük destekçisinin eşinin olduğunun özellikle altını çiziyor .”Girişimci olmak, çok zor ama aynı zamanda çok keyifli bir süreç. Bu süreçte çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Girişimci olmak isteyen herkese tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Demirtaş, gelecekte kendi markasını daha da büyütmek istediğini belirterek, “Hedefim, kendi markamı tüm Türkiye’ye tanıtmak ve sonrasında da yeni bir imaj çalışması ile dünyaya tanıtmak. Bunun için çok çalışacağım” dedi

.

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/kubrastores/

SHOPIER : https://www.shopier.com/ShowProductNew/storefront.php?shop=Kubrastores&sid=M2tpcXpBRWtQS0Y5a0M0QTBfLTFfIF8g

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam