DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Çukurova Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet Coşkusu: Miniklerden Gururlandıran Performanslar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çukurova Belediyesi Kreşlerinde Mezuniyet Coşkusu: Miniklerden Gururlandıran Performanslar

Çukurova Belediyesi’nin 8 semt kreşinde eğitim gören 5-6 yaş grubundaki 260 minik öğrenci, mezuniyet heyecanını büyük bir coşku ve duygusallık içinde yaşadı. Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, ailelerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Minik öğrenciler, sahnede sergiledikleri Latin dansları, modern danslar ve çeşitli halk oyunları ile ailelerinden büyük alkış aldı. Ayrıca tiyatral gösterilerle de yeteneklerini sergileyen çocuklar, velilerine gurur dolu anlar yaşattı.

Mezuniyet töreninin en duygusal anı ise öğrencilerin hep bir ağızdan ‘Andımız’ı okumaları oldu. Salondan büyük alkış alan bu anın ardından, 260 çocuk İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını coşkuyla okuyarak velilerine bir kez daha gurur yaşattı. İlk kez kep atma heyecanını yaşayan minikler, törenin sonunda sahnede bol bol fotoğraf çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, mezuniyet sevincini yaşayan minikler ve aileleri için çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Amacımız Atatürk ilkelerini benimsemiş, evrensel değerleri anlayan ve ülkemize yararlı bireyler yetiştirmek. Kreşlerimizde eğitim alan her çocuğun geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için çaba gösteriyoruz” dedi. Kozay, çocukların en değerli varlıklar olduğunu vurgulayarak, “Ağaç yaşken eğilir” felsefesiyle hareket ettiklerini ifade etti.

4o

YORUM YAP