BURDUR’DA SAĞANAK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ - Akdeniz Haber TVAkdeniz Haber TV

23 Nisan 2024 - 22:01

BURDUR’DA SAĞANAK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

reklam
BURDUR’DA SAĞANAK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2022 - 11:11

reklam

Burdur’da sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi.

Burdur’da sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. Yağışın sebep olduğu taşkında Burdur-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Burdur’da dün akşama doğru sağanak etkili oldu. Sağanakla birlikte başlayan kuvvetli rüzgar kentin birçok noktasında ağaçların devrilmesine neden oldu. Pazar Mahallesi’nde bir ağaç rüzgar nedeniyle park halindeki aracın üzerine devrildi. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Burdur- Antalya karayolunun 6’ncı kilometresinde sağanak nedeniyle meydana gelen taşkın ise ulaşımı durdurdu. Karayolları ekiplerinin iş makineleriyle yaptığı çalışma sonucu yol yeniden ulaşıma açıldı. Kent merkezinde de belediye ekipleri temizleme çalışması yaptı.

Burdur’dan Bucak ilçesine giden bir midibüs yola devrilen ağaç nedeniyle durmak zorunda kaldı. Araçtan inen yolcular sağanak yağış altında ağacı kaldırdıktan sonra midibüs yoluna devam etti. Yaşananlar midibüsteki bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam